Sapfles 1 liter met

deksel € 6,25 per stuk

Groente Stamper

30 cm € 5,95

Standaard Fermenteer

pot met 3 delig Waterslot

720 ml € 9,95

1062 ml € 10,95

Thee-korb  ø 10 cm

€ 4,50

Melkkefir koffiedrank

 

De melkkefir koffiedrank dient als een natuurlijke energiebooster en zorgt voor een constante toevoer van vitaliteit.

Bovendien bevat het een aanzienlijke hoeveelheid B-vitamines, waarvan bekend is dat ze het energieniveau verhogen en je alert en gemotiveerd houden.

Door deze drank te consumeren, kunt u het welzijn van uw immuunsysteem en darmen bevorderen, waardoor hun veerkracht en effectiviteit worden versterkt.

Het dient ook als een gezonde eiwitbron en helpt bij gewichtsbeheersing.

In tegenstelling tot andere dranken is het vrij van kunstmatige smaak-, kleur-, suiker- en andere schadelijke ingrediënten.

Gecombineerd vormen melkkefir en koffie een dynamisch duo dat uitzonderlijke spijsverteringsondersteuning biedt.

 

Deze combinatie biedt verschillende voordelen, waaronder de aanwezigheid van probiotische bacteriën en gisten, oplosbare koffievezels, natuurlijke energie en een scala aan essentiële vitamines.

 

Voor degenen die op zoek zijn naar een heerlijke traktatie, is de vanillekoffie-kefir frappé een perfecte keuze. Het heeft een smaak die doet denken aan een milkshake, met subtiele tonen van vanille, een vleugje zoetheid, een romige textuur en een vleugje zuurgraad van de kefir.

 

Creëer een darmvriendelijke kefir frappé door een portie melkkefir en een kop koffie te mengen. Dit heerlijke brouwsel barst van de smaak, natuurlijke vitaliteit, essentiële voedingsstoffen en een overvloed aan actieve culturen om een harmonieus spijsverteringsstelsel te bevorderen.

 

Voor twee porties van deze gezonde, voedzame drank zijn de volgende

ingrediënten nodig:

250 ml vers gezette koffie,

500 ml ijsblokjes (ongeveer 12-14 blokjes),

1 1/2 eetlepel van uw favoriete zoetstof (zoals agave),

250 ml melkkefir

2 theelepels vanille-extract.

 

Begin door de koffie in een blender te gieten en deze een paar keer te pulseren om de temperatuur te verlagen. Voeg vervolgens snel de zoetstof, het vanille-extract, de ijsblokjes en de kefir toe aan de blender, volgens deze specifieke volgorde. Meng het mengsel totdat het romig en schuimig wordt en lijkt op een heerlijke vanille-cappuccino-frappe.Copyright © Het Kefirwinkeltje